30 Day Challenge

4 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

30 Day Challenge  – utmaningen för dig som vill i mål!

Det här är kursen för dig som behöver en intensiv kickstart för att steppa upp hela dig. I den här kursen arbetar vi med ett träningsprogram samt anpassat kostschema som passar dig som just tränar regelbundet och vill fokusera på att tighta till kroppen och bygga muskler.

Kursen hjälper dig som har svårt att se resultat av träningen och längtar efter en utmaning. Vi har stort fokus på just träningen och varje vecka får du en utmaning, en challenge, som du ska leverera. Givetvis vill vi serva dig så att du inte behöver tänka på vilken mat som är bäst för dig när du fokuserar på att nå dina hälsomål. Genom Ulrikas anpassade kostschema med recept och inköpslistor kan du helt enkelt lägga planeringen åt sidan och bara följa Ulrikas råd.

Unik för denna kurs är de sex träningsfilmer + 4 utmaningar som vår fantastiska träningskollega PT Maria har tagit fram. Vi har ett tätt samarbete med Maria som även arbetar som PT på SATS. I den här kursen kommer hon att hjälpa dig att hitta en helt ny nivå på din träning. Maria har tagit fram sex pass som ingår i kursen. Passen går att kombinera med varandra eller köra enskilt beroende på din förmåga, ditt mål och dagsform. Det är tuffa pass som bygger på cirkelträning och du kommer att arbeta igenom så väl de stora muskelgrupperna som mindre men det ligger även fokusera på kondition och rörelse. Veckans utmaning finns med i kursen för att pusha dig själv lite mer och bevisa för dig själv att du faktiskt kan mer än vad du tror.

Coachning ger resultat!

I den slutna Facebookgrupp kan du bolla träningsfrågor, få hjälp med utmaningar eller att anpassa övningar efter eventuella skador. Vi på Team Ulrika kommer hjälpa dig med frågor om så väl kost som träning.

Har du redan påbörjat din hälsoresa? Kanske har du gått vår kurs 66 Day Challenge men känner att du behöver fortsatt push för att komma hela vägen i mål? Eller behöver du fräscha upp rutinerna och få den pepp som en kurs ger, då passar den här kursen perfekt för dig! Kursen lämpar sig även för dig som kanske precis har startat en aktiv livsstil med mycket träning och vill redan från början ha de bästa förutsättningarna att bygga en stark kropp eller gå ner i vikt.

Vad innebär kosten i 30 Day Challenge?

Recepten bygger på en lågkolhydratkost som liknar GI metoden och du baserar din kost på naturliga proteiner, bra fetter och mycket grönsaker, frukt, bär och långsamma kolhydrater. Du äter dagligen minst 3 mål med lättlagade recept med mycket matglädje samt kan lägga till mellanmål som lämpar sig före eller efter din träning.

Detta är också en kurs som passar dig som INTE vill ha periodisk fasta i kostschemat och kostschemat och recepten är kaloriberäknade och ligger på mellan 1200 – 2000 kcal per dag. Dock behöver du inte själv räkna eller planera utan vi har gjort jobbet åt dig så det är bara att följa kostschemat dag för dag.

Du får information om hur du tränar för en bra förbränning, vilka tillskott du eventuellt behöver och dokument som hjälper dig att hålla motivationen uppe. Hälsa är också att njuta och du får råd och tips hur du kan göra rätt val när du är bortbjuden och går ut och äter.

Detta får du lära dig i 30 Day Challenge:

  • Matglädje i köket med fokus på att äta anpassad kost utefter din träning.
  • Att utmana din träning med de unika träningsfilmer som ingår
  • Träna för en bra förbränning och lär dig när du ska äta i förhållande till din träning.
  • Näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

Denna kurs är en lätt kurs att följa och genomföra och du kommer att få uppleva mycket matglädje med rolig och enkel matlagning. Ditt blodsocker kommer att hållas på en jämn nivå och du kommer att känna dig mätt och nöjd med den valfrihet du har att lägga till mellanmål beroende på hur mycket du tränar och hur aktiv du är.

 

OBS – kursen bygger på vår tidigare kurs Hälsa & Fitness som lanserades 2021

När du har bokat 30 Day Challenge får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En kurs med fokus på träning och kost för hållbara resultat
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Unika träningsfilmer
- Inspirerande matlagningsfilmer och coachningsfilmer
- Daglig coachning av team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill ha en träningsutmaning samt anpassad kost
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
4 veckor - 6 kg
Pris
4 veckor - 898 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*du har tillgång till kursen i 365 dagar från det att du har bokat denna kurs.

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning

2

Frågor och svar
Att äta ute
Viktkort

3

Tillskott, vitaminer och ersättning
Varför lågkolhydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Att äta ute
Öka din förbränning

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor
filmer

5

Övning coacha dig själv
Övning målplanering
Övning motivation

6

Träning
- Core
- Helkroppspass
- Rumpa och ben
- Rörelse
- Intensivt helkroppspass
- Kondition
- Uppvärmning/stretch

7

Träningsutmaning vecka 1
Träningsutmaning vecka 2
Träningsutmaning vecka 3
Träningsutmaning vecka 4

8

En hälsosam livsstil
Gör ditt eget kostschema
Tack och bra jobbat!

*

I 30 Day Challenge får alla som vill ha en aktiv livsstil med en anpassad kost hjälp för att nå dit! Vi följer kostscheman med bra kost och utmanar oss med effektiv träning som verkligen ger resultat. Du får matglädje, gemenskap och dessutom flera träningsfilmer med övningar för att verkligen ta din träning och hälsoresa till nästa nivå.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!