Konsten att vara entreprenör

I veckan fick jag ett exemplar av den nya boken från Tillväxtverket “Konsten att vara entreprenör” och jag har bidragit med mitt entreprenörskap i boken och känner mig lite stolt 🙂 Boken är tänkt som en bra guide när man ska starta en verksamhet och jag har bläddrat igenom den och tycker att den är superbra! Hade själv behövt en sådan bok…

Ulrika Davidsson Entreprenör

Vid dessa tillfällen reflekterar jag en stund och inser att jag har styrkor som jag ska vara glad för. Jag har framförallt en styrka som jag tror är viktig som entreprenör och det är att jag är orädd. Jag vågar verkligen göra det som jag vill och känner är rätt för mig. Jag gör sällan planer utan går väldigt mycket på min magkänsla. Allt fungerar inte men med facit i hand så ångrar jag inget utan ser de nederlag jag har gjort som en lärdom och njuter istället till fullo av allt jag har lyckats med.

Apropå magkänsla… så har jag idag suttit och funderat på min kommande bok jag ska skriva. Jag har 6 olika titlar som jag funderar på och jag försöker finna svaret i min magkänsla vilken jag ska skriva…Alla titlar är bra titlar och jag vill egentligen skriva dem alla men det går inte. Jag måste välja den jag tror ligger mest i tiden och den bok som saknas på marknaden och som folk har behov av. Det vore roligt att höra från Er vad ni skulle vilja att jag skriver? Skriv gärna här Era önskemål! Hälsningar Ulrika

Planering böcker