Nu är det 4 veckor till påsk och personligen tycker jag att det är en bra tid att ta hand om sig själv lite extra! Jag har tagit fram runt 100 kostplaner med olika inriktningar med LCHF, Keto, GI, Vegan, vegetariskt och kostplaner som passar bra om man tränar mycket – Hälsa och fitness eller Få en bättre tarmflora för de som vill äta en antiinflammatorisk kost.

Jag får ofta frågan vilken är din favorit?

KICKSTART BASIC är den mest allmänna kostplanen där protein, fett och kolhydrater är balanserade på ett sätt som passar alla.Det är en lågkolhydratkost med mycket matglädje som kombineras med periodisk fasta för att få ett effektivt viktminskningsresultat. Det är den mest populära onlinekursen jag erbjuder och passar alla skulle jag säga. Recepten är en blandning med fisk, skaldjur, fågel, kött och mycket vegetariska rätter och ett smidigt kostschema som är enkelt att följa och man sparar mycket tid på att jag har planerat alla veckor! Dessutom är det en effektiv viktminskningsmetod och som ger en viktminskning på 1-2 kg per vecka.

Denna onlinekurs finns i 2 veckor, 4 veckor, 6 veckor med unika recept och kostscheman och känner du att du vill ha ett bra program ända fram till sommaren så boka dig på alla 12 veckor och du får en paketrabatt! Läs mer om kursen här och välj antal veckor som passar dig!

 

 

 

I kursen ingår kostscheman för alla veckor, lättlagade recept, inköpslistor och coachning av mig i en grupp under hela perioden och där delar vi samma intresse – nämligen hälsa, matlagning och att uppnå ett resultat.

I kostschemat som du får varje vecka finns all information du behöver för att följa veckan med ett upplägg där du äter 2-3 måltider om dagen. Vissa dagar äter du en god frukost och andra dagar avstår du och äter första måltiden vid 12 på dagen (periodisk fasta). Du tjänar tid på att använda inköpslistan och på att laga upp flera portioner samtidigt som blir rester dagen efter. I mina kostscheman finns 5:2 inplanerat och det innebär att du 2 dagar i veckan äter 500-600 kcal. Hemligheten med Kickstart Basic är att du äter olika mängd kalorier varje dag och det ger effekt på vågen.

Du får varje vecka ett recepthäfte med lättlagade recept som bygger på en lågkolhydratkost. Inspireras av fina matbilder och laga din egen variant hemma! Enklare kan det inte bli.