I går var vi hembjudna till vänner och de hade lagat en stor kalkon – ljuvligt gott! Jag har faktiskt aldrig gjort kalkon själv och det var så roligt att bli bjuden på det. Martin skär upp den varma kalkonen och Annika fixar enormt goda surdegsmackor med kalkonkött, egengjord majonnäs, dijonsenap, tomater och sallad – till detta fick vi en stor sallad med grönkål och granatäpple – Schysst middag.
Vi använder cookies för att du ska få så bra funktion och så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats. Du kan alltid ändra dina inställningar. Genom att acceptera godkänner du användning av cookies på denna webbplats. Om du inte accepterar användning av grundläggande cookies kan det hända att webbplatsen inte fungerar som den var tänkt att fungera.
En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av webbplatsen. Läs gärna mer om vår Integritetspolicy.