KICKSTART

I dag fick jag en fin present av brevbäraren! Min nya bok “Kickstart med Ulrika” som jag har jobbat så hårt med. Denna bok är jag så stolt över och det är för att den är så otroligt bra (förlåt att jag skryter) men också för att det är inspirerande, fina bilder och snygg design. Dessutom ett annat format som är lätt att bära med sig och använda som en liten “BIBEL”.

Korta kikstart Omega 3 kickstart

Denna bok innehåller 7 olika kostplaner som du lätt kan följa – allt från 1 vecka till 4 veckor och har fokus på snabb viktminskning. Boken innehåller ingen gluten och knappt inga mjölkprodukter och alla recept är numer kaloriberäknade. Detta gör att jag utlovar ca 2 kilo viktminskning i veckan. Jag våga skriva detta för jag har jobbat med dessa kostplaner under 2 år nu och jag har sett hundratals tappa kilon.

Det är med en stor glädje jag nu lanserar boken med ett leende på läpparna för jag vet att den kommer att hjälpa så många att gå ner i vikt, framför allt alla som har kilon som sitter som berg – nu kommer de flyta bort…

Beställ ditt ex här så får du leverans bland de första i början av januari så blir du lika glad som jag när posten kommer! Hälsningar Ulrika