Grapefrukt

Många följer min kickstart i Sverige nu och folk tappar en massa kilon! Det är så roligt att få alla mail och kommentarer på min facebooksida. Jag  gläds med varje lilla hekto som ni tappar och jag vet hur det känns att lyckas och när det för en gång skull fungerar! I genomsnitt går man ner ca 1,5 -2 kg i veckan på programmen och jag vet inget som kan slå det, vet ni?

Hemligheten med programmen i min bok är att man äter olika mängd kalorier varje dag. På det viset håller vi förbränningen på en hög nivå och man tappar i vikt snabbare än att följa en LCHF kost eller en GI kost. Boken bygger på en lågkolhydratskost men till skillnad från de andra böckerna jag har skrivit så är det minimalt med mjölkprodukter i denna samt helt glutenfri kost. Detta bidrar också till det snabba resultatet.

Dillbergs-Vårprogram-20141-212x300Kalmar here I come!
I kväll åker jag till Kalmar och föreläser på Dillbergs bokhandel – det är över 100 personer anmälda så jag undrar hur stor den bokhandeln är? Ska bli väldigt roligt att komma dit och träffa Kalmarbor!

Hälsningar Ulrika