DubaiI går flög jag till Dubai för att medverka på en av mellanösterns största bokmässor i Abu Dhabi. Jag är inbjuden av Svenska Ambassaden här och ska prata Hälsa och Raw Food under 4 dagar. Tillsammans med mig är det ett 20-tal andra svenska författare som ska medverka. Sverige är nämligen i fokus detta år. Det ska bli väldigt spännande och jag är nervös att hålla föredrag och laga mat inför publik på engelska…i flera timmar!

Ulrika och Johanna Westman

I dag arrangerades det en båttur med lunch och jag kan säga att här är det varmt – över 40 grader! Jag träffade Johanna Westman, barnkokboksförfattarina och väldigt trevlig på lunchen och det var en makalös siluett av höghus under hela turen. Lyckades även se delfiner som hoppade runt båten.

Abu Dhabi

Abu Dhabi

Vi bor på ett oerhört lyxigt hotell och jag spenderade eftermiddagen vid poolen innan det är dags att gå in till mässan i kväll.

Abu Dhabi

Life is good…:)

10176104_490105464424057_1967542739028271868_n