Åse och Ulrika

I går föreläste jag på ett fullsatt Elite Stadshotell i Växjö – värst vad Smålänningar är intresserade av hälsa! Det var så proffsigt anordnat av Åse som fixade allt. Föreläsningen hölls i en underbar lokal med kristallkronor och alla fick lyssna på ljuv cellomusik under tiden man fick mumsa på Raw Foodbollar och njuta av gröna drinkar.

CellomusikGröna smoothieRaw food bollarBoksignering

Föreläsning Elite Stadshotell

Elite StadshotellNär föreläsningen var slut så var det många som ställde frågor och jag kan inte låta bli och le åt en kvinna som kom fram och hade printat ut 10 fotografier från nätet på mig och ville ha min signatur – så gulligt!

Signatur

Gröna drinkar LänsförsäkringarJa, det var igår det och i dag eller närmre bestämt vid 6 i morse var det dags för att anordna ett frukostevent för Länsförsäkringar här i Växjö. De hade bjudit in deras företagskunder till en hälsomorgon och bjöd på gröna drinkar, hemgjord müsli, yoghurt, bärsallad, grapefrukt och ägghack i salladsblad.

Det kallar jag att ta hand om sina kunder… Bra LÄNSFÖRSÄKRINGAR KRONOBERG!

Jag föreläste om mitt ämne och det som var kul här var att det faktiskt var hälften män i publiken och det är ovanligt…

Ulrika och Cecilia

Nu lämnar jag Småland för denna gång och flyger tillbaka till underbara Gotland!