Tusen tack till alla följare och kunder som kom förbi vår monter på Hälsomässan! Jag blir så lycklig när jag får träffa mina kunder som jag annars träffar dagligen online. Så många som kom fram och tackade för att jag har inspirerat dem till ett hälsosammare liv och en tydlig sak är att alla älskar mina recept!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag träffade bland annat Laila som går 20-kilos klubben och hon har gått ner 20 kg nu redan efter 14 veckor! Vi träffas dagligen i gruppen och på våra zoommöten varannan vecka under 18 veckor och det är betydelsefullt när man ska förändra sin hälsa på lång sikt.

Nyheten i vår monter detta år var att jag lanserade mina egna måltidsersättningar och det var väldigt populärt att smaka på blåbärsgröten, chokladshaken och tomatsoppan! Dessa produkter kommer att börja säljas på hemsidan inom en vecka och jag är så glad för att ha tagit fram dessa pulverpåsar som man lätt kan blanda i hop med kallt eller varmt vatten och ersätta en måltid när man inte har tid att laga mat.

Dessutom lanserade jag mina kosttillskott för hormonell balans och detta är något jag har jobbat med under hela 2023 – Nu är dom här!

Jag föreläste tillsammans med Dr. Diamantis och det var helt fullsatt (300 pers) och jag fick också äran att föreläsa med olika teman på Speakers corner och så många som kom och lyssnade. Det gör mig oerhört glad. Matglädje och hälsosam mat vet ni står mig varmt om hjärtat och här kommer mina tips och råd från den föreläsningen.

1.Börja laga din egen mat

2.Uteslut socker, gluten och snabba kolhydrater

3.Njut av grönsaker i alla former

4.Ät naturligt protein

5.Välj bra fetter

6.Prova periodisk fasta

7.Drick mycket vatten

Ett stort tack till alla som hjälpte till i vår välbesökta fina monter under hela helgen! Vi hade faktiskt mest folk i vår monter tror jag och det kanske berodde på att vi serverade smakprover hela helgen!