En bra mix på en helg! I fredags och lördags har jag varit ute på Hälsomässan och Matmässan och haft många roligt och trevliga möten! Tyvärr var hälsomässan i år urusel och jag förstår inte hur det kan bli sämre för varje år.

Höjdpunkten på Hälsomässan var Tidningen Mat och Hälsa, företaget Funktionell Mat som tillverkar bland annat Sukrin, Förkläden från Nytta Design och Boktorget där jag och Malin signerade vår nya bok “Viktcoach för män”…

Inne på matmässan “hängde” jag mest hos Ejmunds Gård tillsammans med Odd, Maud, Monika Ahlberg, Bengt Fritjofsson mfl.

I fredagskväll firade jag och Malin lite extra och var på middag på Grand Escalier och det var så god mat! Den bästa restaurangmaten som jag har ätit 2012! Åt en fantastisk Bouillabaisse med Rouille och sallad med Chevre chaud + drack en massa vin och champagne! Fick present av Malin också – en läcker leopardväska…

I dag är det Fars Dag och det ska firas med en god middag så klart!