Hej och vĂ€lkommen till Solen 🙂
Det Àr nÀmligen just hÀr som jag befinner mig, nÀrmare bestÀmt pÄ Gran Canaria i Puerto Mogan.

Det Àr Ànnu en av vÄra hÀrliga resor som jag och Thor Foseid frÄn Norge anordnar och jag kommer att befinna mig hÀr under totalt tvÄ veckor, med tvÄ olika gÀng. Thor ger förelÀsningar varje dag, och lÀr ut mycket mer om nÀringslÀra Àn man kan förestÀlla sig. Och jag kommer att inspirera och lÀra ut hur man enkelt lagar hÀlsosam mat. Man fÄr laga bÄde frukost, lunch och middag pÄ plats och till sin hjÀlp har man mina recept och handledning.

Vi kommer att gÄ pÄ en shoppingtur och vÀnda och vrida pÄ förpackningar och lÀra oss vad vi ska stoppa i vÄr varukorg. Jag kommer ocksÄ att förelÀsa om hur man lyckas nÄ sina mÄl samt inspirera att fÄ till en hÄllbar, hÀlsosam livsstil.

Den hÀr resan Àr en av vÄra enklare resor men Àven den mest personliga. Casa don Juan Àr ett litet, enkelt och intimt lÀgenhetshotell som har sin charm. Vi hyr hela hotellet och har det för oss sjÀlva. Det finns en pool under ett soltak och ett litet poolomrÄde dÀr man kan njuta av sol ifrÄn förmiddagen till eftermiddagen. Alla rum har terrass eller balkong, kök för matlagning och badrum med dusch. Hotellet ligger ca 15 minuters promenad frÄn stranden. VÀgen som leder till stranden Àr en mysig promenad pÄ en stor gÄgata med smÄ butiker. Nere vid stranden finns massor med restauranger som erbjuder god mat och fin utsikt över havet.

IMG_8297 IMG_8296 IMG_8295 IMG_8298 IMG_8300

Extra glad Ă€r jag över att min fina vĂ€n Anne Ă€r med pĂ„ denna resan. Vi har kĂ€nt varandra i mĂ„nga Ă„r och följt varandras vĂ€g genom livet….
Anne brinner Àven för Meditation o Yoga och bjuder vÄra medresenÀrer pÄ hÀrliga lugna stunder.
IMG_8299 IMG_8301

Mina förelÀsningar hÄlls utomhus dÄ vi alla vill passa pÄ och njuta av den sköna vÀrmen:)

Vi anordnar ca 4-6 resor per Ă„r och
HÄR pĂ„ hemsidan kan du hĂ„lla dig uppdaterad.

Vi hörs!