IMG_0445

Jag tillbringar sista dagen på 2013 i Vietnam och har semester (fick ju inte så mycket i sommar!) Det är varmt, skönt, sol, bad, god mat och mys med min familj.

I dag har jag tänkt på allt bra och roligt som har hänt under 2013 och kom fram till att jag har haft en fantastiskt år och jag hoppas att 2014 blir ett lika bra år! Jag brukar alltid summera året och vara glad för det jag har åstadkommit. Dels med min hälsa men och också i mitt jobb och privat. Jag har jobbat mycket detta år och det har varit en utmaning att öppna restaurang på Gotland och samtidigt skriva 2 böcker – dels 5:2 kokboken och Kickstart med Ulrika som kommer ut nu. Jag är också så glad för att jag har prioriterat min träning och jag är i riktigt bra form nu och känner mig stark. Jag har också en vikt som jag är nöjd med och strävar inte längre att gå ner i vikt och det är skönt.

Jag tänkte jag skulle göra en plan för året och sätta upp lite nya mål som är rimliga. För min del vill jag utmana mig själv med träning och periodisk fasta. Jag har en känsla av att det är väldigt bra för min kropp och att det passar mig. Jag ska också fördjupa mig mer i ämnet “Ät rätt efter din blodgrupp” – det tycker jag är spännande.

Jag önskar att jag vid utgången 2014 kan göra samma fina summering som jag gör i dag och en sak har jag lärt mig – det är nästan alltid ens eget ansvar att uppfylla sina mål.

Gott nytt år önskar jag Er alla!

Hälsningar Ulrika