Nu räknar vi timmarna till det nya året 2013! det är alltid så härligt med ett nytt år tycker jag och jag har alltid så mycket förväntningar vad som ska hända. Jag vet dock att många är väldigt motiverade att komma igång med hälsosamma vanor efter jul och nyårshelgen så därför ska jag nu göra mitt yttersta att peppa Er här på bloggen!

Jag tänkte att jag ska lägga ut ett väldigt bra kickstartprogram här som innebär att du äter en lågkolhydratskost men vi tar också hänsyn till ditt kaloriintag. Jag har gjort ett program för detta som är väldigt bra, framför allt om du har svårt att gå ner i vikt. Det innebär att du äter olika mängd kalorier varannan dag och det gör att du har en väldigt hög förbränning. Jag vågar säga här i bloggen att om du följer programmet går du ner 4 kg på 2 veckor. Det är viktigt att du bara äter det som finns på menyn och inget annat. Du kan dricka te, kaffe, vatten men inget annat. Du behöver inte motionera men självklart är det både skönt och bra för kroppen att röra på sig!

Den 1:a januari kommer jag att lägga ut de första 3 dagarna så att ni kan planera och komma igång så snart som möjligt. Jag kan också tipsa Er om att gå in på min nya Fb sida som kallas Kickstart 2013 – Utmaningen: http://www.facebook.com/Kickstart2013?fref=ts

Missa inte heller att köpa både Expressen och Aftonbladets GI bilagor som kommer i början av denna vecka! Hälsningar Ulrika