I fredags flög min man och jag till “vårt hemland” Luxembourg. Vi träffades nämligen där och det denna stad är något speciellt för oss. Jag kom dit som Aupair 1993 och blev sedan kvar till 1997. Inte som Aupair dock utan jag flyttande in till Lasse…och började jobba inom Kinnevik som har kontor här. Ja, nu vet ni det!

Luxembourg

Jag var inbjuden av Elizabeth och Charlotte som driver en inredningsfirma The Nordig Design här tillsammans med SVEA som är aktiv i Luxembourg för att hålla en inspirationsföreläsning i deras Showroom.

Nordic Light Design

Ulrika och Elisabeth

Björg Gunnstiensdottir som driver The Scan Post som är Luxembourgs Skandinaviska Webb var där och skrev en artikel här.

Happ restaurantHapp restaurantIMG_1617IMG_1619

Jag fick en underbar lunch på en ny restaurang i Luxembourg som är vego och raw food. Får ni tillfälle besök detta ställe! Passade mig utmärkt eftersom jag är på min tredje detoxvecka! Hipp Restaurant.