Länsförsäkringar ÄlmhultI går flög jag från Visby till Växjö för att föreläsa på ett kundevent för Länsförsäkringar Kronoberg i metropolen ÄLMHULT.

Vägen från flygplatsen till Älmhult var sagoligt vacker och jag inser att vi ligger lite efter på Gotland med både björkar och fruktträd som blommar…

I Älmhult var det ett stort intresse för Länsförsäkringar men också för det som jag var inbjuden att tala om – VAD INNEBÄR HÄLSA FÖR DIG? Jag föreläste om det jag brinner för och jag hoppas att Ämhultsborna fick lite ny motivation och inspiration!

Föreläsning Länsförsäkringar

Vid midnatt kom jag till Elite Stadshotell i Växjö och fick ett så vackert hotellrum! Tala om skönt att lägga sig ner efter dagen och somna in i detta fina rum!

Elite Stadshotell Växjö

Elite Stadshotell Växjö

Jag ska föreläsa här i dag och det finns nog ingen på detta hotell som kan undgå att jag är här: skyltar/affischer i rummen, i hissen, på toan mm…

Växjö 5:2 föreläsning

I morse medverkade jag på Sveriges Radio i Kronoberg och träffade Fredrik som var programledare. Vi pratade om kost, hälsa, metoder och våra viktresor. Fredrik hade nämligen själv gått ner 40 kg…Bra jobbat!

Sveriges Radio Kronoberg