Stora inspirationsdagaen Föreläsning

Efter min stora föreläsning på Oscarsteatern i fredags för 800 pers reste jag ner till Jönköping några dagar och firade advent med min familj. Min mamma och min bror bor kvar här och det var så länge sedan jag var “hemma”. Vi har varit på julskyltning och vi har åkt runt i mina gamla hemtrakter: Trånghalla och Bankeryd.

stallkvarnstallqvarn

julskyltningjulskyltning

Här är mitt hus som jag växte upp i hemma i Trånghalla. Där bodde jag till jag var 15 år och det är alltid en speciell känsla att åka förbi och kika.

Mitt hus

Vi åkte också en sväng till Habo och hälsade på Manuela som har en studio där. Vilket eldorado av rosa, turkost, ljusblått och vitt samt en massa söta saker. Manuela är från Norge och skriver så vackra bakböcker (lite mycket socker för min smak,,,) och driver en blogg som hon lägger upp härliga bilder som hon själv tar i sin studio.

Manuela

Manuela

Vi hade ett kul möte och jag är verkligen imponerad över hennes arbete med Instagram där hon har över 1,1 miljon följare!!!