Ulrika och Christian

I dag träffade jag “mina killar” på Caperio igen. Det har gått precis 2 månader sedan de startade mina Kickstartprogram och det var en fröjd att komma dit idag och se 2 st framgångshistorier från killar som verkligen har satsat 100% dessa 8 veckor. Jag bloggade om Christian och Hans för 1 månad sedan – läs mer här.

Då hade Christian gått ner 9 kg och Hans hade tappat 8 kg. Nu har det gått ytterligare några veckor och resultatet är -14 kg för Hans och -20 kg för Christian!!!!! De har alltså nått sina mål och dagens möte handlade om att bibehålla de goda vanorna för framtiden.

Christian föreChristian efter

Jag fick en bild av Christian som är tagen precis innan han startade Kickstart och jämför den bilden med dagens bild, alltså 20 kg lättare – en helt annan kille…Känner ni någon som vill göra samma viktresa som dessa herrar?

Omslag_Davidsson_Kickstart_utan splash

Köp Kickstart med Ulrika till honom och gör följande upplägg:

1. Vattenfasta 4 dagar

2. Soppkickstart 1 vecka

3. Korta Kickstarten 2 veckor

4. Långa Kickstarten 2 veckor

5. Snabba Kickstarten tills man har kommit ner till sin målvikt.

UlrikaJag avslutar min arbetsvecka med en härlig detoxlunch ute i vårsolen! Jag gör mina sista dagar på min 30 dagars detoxkur och jag längtar efter protein. Jag känner mig väldigt pigg, fast i kroppen och jag har tappat några kilon. Denna veckan har jag mest druckit smoothies och juicer men i dag ville hela min kropp ha lite mat – den skrek efter det!

Jag gjorde en god sallad med quinoa, haricot verts, sockerärtor, ärtskott, gröna oliver och grön pesto. Toppade med chévreost och rostade valnötter. Ringlade lite balsamico över.

Detoxsallad