Många i Sverige har tyvärr problem med sin mage på olika sätt. En del har inte tarmtömning varje dag och en del har problematt bryta ner maten och får halsbränna, sura uppstötningar, gaser i magen och svullna. Jag kan varmt rekommendera att prova en kur med Probiotika som återställer en bra balans i tarmen. Jag rekommenderar t ex nedan produkter som jag själv använder!

 

Renewlife

Mitt favoritmärke är Renewlife och denna produkt – Pure Biotic innehåller 6 miljarder nyttiga mjölksyrabakterier som stödjer tarmfloran och tabletten är utformad för att utsöndras långsamt i kroppen och skydda mot magsyra. Prisvärd är denna burk också – bara 199 kr – beställ här:

En annan produkt som Renewlife har som är lite lyxigare är  PureBiotic Premium som innehåller 50 miljarder nyttiga mjölksyrabakterier som stödjer tarmfloran. Den Renewlifekostar 369 kr och den rekommenderar jag om man verkligen vill ha en lyxig produkt – beställ här:

Dessa produkter säljs också på hälsokedjan Life och jag tycker att de har de bästa produkterna på marknaden och dessutom prisvärda!

GE DIN TARM LITE OMTANKE IDAG!

Tar man probiotika två timmar innan eller efter penicillinet, så har bakterierna en chans att tillväxa. Vet man att man har problem med magen och är känslig, har ont eller dålig matsmältning, är det också värt att prova en kur med probiotika och eventuellt tillsätta lite fibrer för att försöka att på naturlig väg förbättra sin tarmflora. Med en bra tarmflora så håller man sig friskare, hälsosammare och man mår bättre!

Delar av detta blogginlägg har Sara Gyllstedt, näringsfysiolog skrivit samt text plockad från Renewlife.se