Susanne har gått både Steg 1, Steg 2 och är nu med i Steg 3 och har gått ner 12 kg på dessa veckor. Susanne tycker att det har gått över förväntan och hon nådde sin målvikt redan i Steg 2. Hon tycker att programmet har varit lätt att följa med supergoda recept, bra med coachning o övrig information om hälsa och hur kroppen fungerar.

Susanne Vendel 1 profil”Det bästa med Ulrikas kickstart har varit att det är så lätt att följa. Man har fått inköpslista, menyplan och recept i god tid så att man har kunnat förbereda kommande vecka i lugn oro.”

Det som hållit Susanne motiverad under dessa veckor har varit hennes snabba viktnedgång samt all peppning från Ulrika och de andra deltagarna.

Hennes största utmaning har varit fastedagarna och att inte äta några mellanmål.

Nu är Susannes fortsatta mål att hålla sin vikt och att detta ska bli en livsstil för henne.Genom att hoppa över mellanmålen och äta minimalt med kolhydrater och socker har fått Susanne att må så mycket bättre. Hon är mycket piggare och har sällan ont i magen eller  känner sig uppblåst i magen som hon ofta gjorde tidigare.

Susannes tips är att när man väl bestämt gå “all in” Att helt följa programmet, gå in på Facebooksidan och ta emot peppning där i med- och motgångar. Det betyder så mycket att veta att man inte är själv på resan. Skulle man misslyckas någon gång är det inte hela världen, det är som Ulrika säger “bara att resa upp cykeln och ta sig upp på vägen igen”!