Kickstarta med Ulrika DavidssonI mitt jobb som kostrådgivare så träffar jag många som vill förändra sin hälsa. De flesta vill gå ner i vikt, antingen några kilon eller många kilon. Jag träffar också många som önskar att bli mer hälsosam pga av att de inte mår bra dvs trötta, energilösa, sjuk ofta, värk i kroppen eller problem med mage.

Det finns många anledningar att ta hand om sig och vi kan ju vara eniga om att alla är angelägna att få vara FRISK – eller hur?

I dag tänkte jag dela med mig av en berättelse från EVA, en framgångshistoria som jag har följt sedan hon startade förändra sin hälsa. Läs och låt dig inspireras!

IMG_2478

Eva Ahlin Sigren från Gotland började mina kostprogram för ett år sedan och har gått ner 20 kg med att laga enkla rätter, röra på sig mer och har haft motivationen genom min coachning. Hon är inte bara smalare utan mycket piggare, friskare och definitivt gladare! I dag inspirerar hon andra att lägga om kosten och så skriver hon till mig:

“Om man tar en dag i taget💕 tror på sig själv och har stöd från familj och vänner så fixar man det. Jag är så glad och tacksam att jag  har en fin familj och fina vänner som finns nära och peppar och stöttar en som gör att man mår bra. Det bästa är när man går och handlar och ser en snygg tröja i storlek  36 och man tänker att jag som haft storlek 44-46 kan inte ha en så liten storlek. Men oj vad fel jag hade 💕kunde ju det, hi hi. Ha det bra hälsningar Eva Ahlin Sigren”

Vill du också ha min hjälp med färdiga menyplaner, lättlagade recept och coachning under 6 veckor kan du läsa mer här på Ulrikas Kickstart!

Under november har du dessutom 400 kr rabatt på kurserna om du skriver AFF som rabattkod när du bokar dig på Ulrikas Kickstart Steg 1 – välkommen in i min hälsovärld!