För tredje året i rad fick jag den stora äran att leverera hälsosam mat till årets mest uppmärksammade golfevent ” Noppe Golfen” på Fågelbro Golf klubb. Jag känner mig så hedrad och varm i hjärtat över att den skrev i verket trots omständigheterna med Noppes tragiska bortgång. Noppe var en av de mest generösa och roligaste personer som jag träffat och vi hade många härliga möten genom åren. Han är verkligen såå saknad!
Dagen till ära höll styvsonen Leonard ett fint välkomsttal till alla golfentusiaster och gemenskapen blev varm och gemytlig. Noppe kommer för alltid att leva vidare i våra hjärtan!

Dagen bjöd på Strålande Sol och 27 grader varmt! Äntligen verkar sommaren vara här….:)

07:00 samlades detta sköna team för att fixa frukost och lunch till dagens golfare.
Från Vänster, Jag , Caroline, Sofia och Tanja

IMG_8187

Frukost bestående av grov smörgås med ost och skinka, Yoghurt med hemmagjord granola och så var jag ju tvungen att bjuda på en shot med ingefära, citron och cayennpeppar ( stark som tusan:). Denna shot finns med i mitt nya program JUICING som blivit mycket populärt, kika in HÄR om du är sugen på att läsa mer om denna kurs.

IMG_8190IMG_8191IMG_8192

Leonard tillsammans med Kickstart brudarna:)IMG_8182

Jag skall erkänna att jag blev lite starstrukt när jag mötte denna underbara tjej nedan. Mina damer och herrar låt mig presentera vår kvinnliga golf världsmästarinna Sandra Carlborg;) Sjukt duktig och sååå trevlig!
Här tillsammans med min kollega och bloggkollega Tanja Fylking

IMG_8196IMG_8198

Team Ulrika Davidsson;)

 

IMG_8199

Alltid lika glada ”Kicken ” livade upp stämningen i tjejligan .

IMG_8209IMG_8210

Denna roliga dag slutade med en lika rolig kväll då det bjöds på middag på Opera terassen:)
Fick dock bli en tidig kväll hem då planet till Palma lyfte 06:00 nästkommande morgon.
Kung på natten kung på dagen 🙂
Vi hörs!
Ulrika