cookalong med Ulrika

Jag är så glad att jag i dag kan berätta att vi lanserar “Cookalong med Ulrika”. Under tre onsdagskvällar kommer jag kl 18 att laga mat tillsammans med Er online!

Jag har länge velat kunna erbjuda en matlagningskurs och laga mat tillsammans online men har inte hittat rätt plats att vara på. Men nu har vi ett bra kök med rätt teknik för att kunna sända live och jag startar den 10 mars. BOKA IN DIG NU!

Tillsammans med mig och andra mat och hälsointresserade personer lagar vi en härliga middag tillsammans, genom din dator. Vid varje tillfälle kommer jag att laga mellan 2-3 rätter och du som deltar får givetvis tillgång till inköpslista och recept så att du i god tid kan handla det som behövs och ställa dig i köket och laga tillsammans med mig. Under dessa kvällar kommer jag även att föreläsa om kvällens tema och du kan ställa frågor direkt till mig under sändningen.

  • Onsdag 10 mars kl 18-19 – Allt du vill veta om keto

Har du provat keto eller är du nyfiken på succémetoden som allt fler använder sig av? Denna kväll kommer vi helhjärtat att viga till ämnet keto. Du får en perfekt ketomeny att laga tillsammans med Ulrika och givetvis möjlighet att ställa dina frågor om ämnet. Ulrika kommer att berätta om hur man enklast försätter sin kropp i ketos, ge handfasta tips på råvaror att välja (och att undvika!) samt hur man bör tänka kring fasta, träning och restaurangbesök när man lever på ketokost.

  • Onsdag 17 mars kl 18-19 – Ät hälsosamt med liten budget

Det behöver faktiskt inte vara dyrt att äta hälsosamt. Den här kvällen vill vi en gång för alla slå hål på myten om att det behöver kosta mer att välja en kost som är bra för din kropp. Ulrika lagar mat som passar för ämnet och visar hur man med en enkel bas kan skapa flera olika rätter med små justeringar. Vi pratar även om hur man enkelt kan frysa mat och hur man skapar delikata lunchlådor från gårdagens middag. Dessutom hur man med enkla knep kan handla billigt och ändå laga mat värdig en stjärnkock.

  • Onsdag 24 mars kl 18 -19 – 800 kcal och konkret tips inför påsken

800 kcal är en av de mest populära kosthållningarna vi har. Att ha ett dagligt intag på 800 kcal har visat sig vara effektivt för så mycket mer än vikten. Men hur planerar man bäst ett liv med 800 kcal och hur får man ihop familjelivet, träningen och möjligheten att inte vara en tråkboll utan fortfarande kunna delta i middagar och aktiviteter utan att överstiga kaloriintaget? Detta kommer Ulrika att hjälpa er med under denna kväll. Dessutom får du handfasta tips och råd om hur du klarar dig igenom årets mesta godishelg, påsken, utan att köra helt i diket.

Varje cookalongtillfälle kostar 200 kr att delta på. Väljer du att boka alla tre tillfällen direkt får du dock en riktigt generös rabatt av oss och betalar endast 449 kr.

Hoppas vi ses på onsdagarna framöver – glädjer mig verkligen till dessa kvällar!