Hemma igen!Efter en härlig resa till Abu Dhabi är jag tillbaka i vardagen igen! Jag började den första dagen hemma med en underbar löpartur vid Esviken – det saknar jag alltid när jag är borta och det gör även min vovve…!

Man kan lugnt säga att jag har mycket att göra… Blir alltid så när man åker bort och inte checkar av mailen varje dag och allt byggs på hög! Den kommande veckan ska jag vara lite effektiv och få bort en del på listan “Att göra” men det viktigaste av allt är att jag ska lämna mitt manus på min nya bok i morgon – PRIO 1!!!

Edsviken

Vi hade en mycket lyckad fotografering i fredags till boken och de ska bli spännande att se resultatet – snart ska jag berätta vad jag släpper för bok…Här är är min fotograf Malte, stylist och sminkör Alexandra och min pr tjej Edit efter en heldag där alla jobbar stenhårt – drygt 800 bilder togs i fredags.

PLåtning

Plåtning

Smink Coaching

Plåtning