Den här veckan är det många som är tillbaka på jobbet igen efter sommarens lite speciella semester. Att komma tillbaka igen efter sommaren ger enligt mig en mycket större känsla av nystart än vad nyåret är. Vid nyår är det egentligen inget skifte i naturen eller något annat, mer än i de gamla papperskalendrarna då som jag fortfarande gärna använder mig av. Men så här, efter sommaren känner jag verkligen att det är något nytt som händer. Många av oss har fått ny energi efter en längre ledighet och är sugna på att dra igång projekt, oavsett om det handlar om att gå en ny kurs, ändra om i hemmet eller kicka igång träningen (eller kanske allting?!).

Med tanke på ovan tycker jag att det är kul att lansera nya kurser så här års. Jag märker att efterfrågan är stor och många är peppade på att ta tag i sin kost efter flera veckors sommarmat där det kanske blivit lite väl många glassar, lite för mycket vin och andra godsaker. Den här sommaren har jag varit på Gotland, vilket jag brukar vara, men i år har jag inte drivit någon restaurang utan haft helt ledigt. Eller ledigt och ledigt, jag har lagat mat till mig nya kurs Xtreme keto.

 

Jag lanserade en ketokurs under vintern som blev väldigt populär. Under våren var det många som hörde av sig och önskade en ketokurs som var ännu mer strikt. resultatet har ni här nu, xtreme keto.

Jag har valt att skapa kostscheman med rätter som utgår från våra mest populära och vanligaste vardagsrätter här i Sverige. Du kommer att hitta korvstroganof, lasagne, pizza och hamburgare men alla är anpassade efter en strikt ketokost och innehåller därför minimalt med kolhydrater men generöst med nyttigt fett och animaliskt protein.

Kursen är en fyra veckorskurs, det är en lagom längd för en så här pass strikt kost tycker jag. Vill man kan man sedan enkelt skapa egna kostscheman och bygga vidare på samma koncept utifrån de recept som ingår i kursen. Jag tycker att det här är en perfekt kurs för dig som vill ta ett krafttag om din kost och få pepp och inspiration för att påbörja en riktigt hälsosam och god höst. Och du, jag är givetvis nyfiken på vad du tycker om kursen! Du som går denna kurs får gärna kommentera och berätta på Instagram eller Facebook, jag läser alla kommentarer även om jag kanske inte alltid har tid att svara alla direkt.

Nu satsar vi mot en frisk och hälsosam höst!

Ulrika