Xtreme Keto

4 veckor

En utveckling av den effektiva ketodieten – nu finns även Xtreme keto för dig som vill ha ytterligare en nivå av keto. Med hjälp av Ulrikas effektiva kostschema behöver du inte tänka själv – allt är planerat och förberett, så det är bara för dig att följa. Du får färdiga kostscheman som bygger på Keto kost för dina veckor,  goda och nyttiga recept och i denna kurs får du recept på Sveriges vanligaste rätter såsom hamburgare, pizza, köttfärssås, korv stroganoff, tacos och lax men på ett ketosätt. Du får färdiga inköpslistor med alla råvaror du behöver för att laga maten. Enklare än så blir det inte!

Vad är en keto diet?

Keto är en utveckling av en strikt LCHF kost med mål att hamna i ketos för en hög förbränning. Det händer när du tömmer dina kolhydratsdepåer och använder det lagrade fettet som energikälla samt energi från protein och fett ur kosten. Det ger effekt på din vikt och du tappar ca 1-2 kg i veckan. Kostschemat består av en proteindiet, naturliga fetter och begränsat med grönsaker. Denna Ketokurs är kombinerat med periodisk fasta för att uppnå bästa effekt men är frivilligt.

Vad innebär Ulrikas Xtreme Keto?

Xtreme Keto är en striktare variant än Ulrikas andra keto kurs – Keto Dieten. Det innebär att det är fokus på att äta en mycket strikt lågkolhydratkost med ett intag runt 20-25 g kolhydrater per dag. Vissa dagar äter du mindre och andra mer, dock inte över 40 g. Recepten är baserade på naturliga fetter som smör, olivolja, kokosfett, oliver, pesto, nötter, frön, avokado och en liten del grädde, créme fraîche och ost. Alla ketomåltider innehåller animaliskt protein och du äter mycket fisk, skaldjur, kött, kyckling och ägg. Grönsaker är begränsad och det är fokus på grönsaker som innehåller väldigt lite kolhydrater som t ex grönkål, spenat, rucola, lök, olika kålsorter, broccoli, blomkål, champinjoner, squash, selleri och paprika. I kostschemat finns det ett vegetariskt recept per vecka och det är oftast på en fastedag. Då begränsar du kalorierna till 500-600 kcal i ketoplanen. Det finns ingen frukt med i kostschemat och ytterst lite bär. Kostschemat bygger också på att äta olika mängd kalorier varje dag. Äter man mellan 500 – 2000 kcal går man ner i vikt snabbare. Alla recept är kolhydratberäknade och kaloriberäknade.

Kostschemat är 4 veckor, det är en lagom period för att leva med strikt kostschema och uppnå effekt. Därefter rekommenderas ett mer moderat kostschema t ex Keto Dieten eller någon annan av Ulrikas kurser. Ulrika anser personligen att en mer varierande kost med mer grönt, frukt och bär är bättre för daglig kost.

Detta får du lära dig i denna ketokurs:

  • Grunderna i en strikt Keto kost
  • Matglädje i köket med nya recept som bygger på 75-80E% fett, 15-20E% protein och runt 5E% kolhydrater.
  • Mycket lättlagade recept som passar såväl till lunchlådor och mättande middagar.
  • Följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • Näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

Kursen keto förklarar vad du behöver göra för att uppnå ketos, hur du behåller tillståndet samt hur du utforskar följdeffekterna och den inverkan den har på kroppen. Du lär dig allt om den mat din kostplan ska innehålla och hur du planerar dina måltider, när du äter ute och hur du ska jobba med din motivation under dessa veckor.

När du bokat Xtreme keto:

När du har bokat din Xtreme keto får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Xtreme keto ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Missa inte vår e-shop där du kan beställa produkter som passar till onlinekurserna! Där hittar du till exempel vårt populära To Go Kit som passar utmärkt när du är på resande fot, Homekitet med Ulrikas favoriter i köket och vårt Viktkit med våg, måttband och peppande broschyr.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld!

Detta är
En mycket effektivt viktnedgångskurs med fokus på att uppnå ketos
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kalori- och kolhydratberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Övningar att göra
- Inspirerande coachningsfilmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill gå ner i vikt snabbt
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
4 veckor - 4-6 kg
Pris
4 veckor - 798 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen

2

Frågor och svar
Ersättningsguide
Hälsokort

3

Om onlinekursen
Om maten
Eventuella biverkningar

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

Övning coacha dig själv
Coachningsfilmer

6

Hur fungerar Xtreme keto?
Vad är ketos och hur mäter jag den?
Varför fasta?
Varför lågkolhydratkost?
Att äta ute
Öka din förbränning

7

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!