Åsa Östlund bilderÅsa hade länge velat gå ner i vikt men aldrig hittat ett sätt som passat henne. Hon hade heller inte tron på sig själv att hon skulle klara av det. Men efterhand som hon läste på min hemsida om upplägget så kändes det så rätt. Viktnedgång i kombination med riktig mat kändes bra och hon ville absolut inte ha pulverdieter. Rena råvaror kändes viktigt. Åsa startade i februari 2015 och har sedan dess gått ner 40 kg.
Åsa är piggare och rör sig mycket enklare och smidigare. Hon märker en stor skillnad i yogan där hon nu kan göra de allra flesta rörelserna utan problem.
”Kroppen känns också friskare och det tror jag beror på att jag nu äter ”renare” mat vilket kroppen mår mycket bättre av”.
Jag har också fått mycket ny kunskap om kost och om hur min kropp fungerar och reagerar på olika saker. Och det har dessutom gett mig ett självförtroende att jag faktiskt kan!”
Tips från Åsa:
Bestäm dig och gå in för det fullt ut. Det funkar inte att göra det halvdant. Och berätta för din omgivning så får du extra stöd och peppning. Det är så härligt att få höra att man är duktig, det stärker ännu mer.
Är du intresserad av att gå någon av de kurser Åsa har gått, kan du gå in på www.ulrikaskickstart.se och läsa mer!