Jag är alldeles lyrisk över att så många har köpt min nya bok “66 day Challenge” och även går min onlinekurs där jag coachar alla mina kunder varje dag. Sedan jag lanserade detta koncept med 66 dagar vid årskiftet har det under våren och sommaren fullkomligt strömmat in mail, inlägg på insta och Facebook samt i min messenger där människor skriver och delar med sig om din stora hälsoförändring. Detta var precis vad jag hade hoppats på!

tove gick 66 day challengeNyligen intervjuade jag Tove Åkerman Stenman som har gått ner 24 kg under 2020 med kostscheman från 66 day challenge:

“Mina kilon rasade för varje vecka som gick och mitt välmående ökade i rask takt. Jag har gått från 93 till 69 kg och efter 190 dagar gick jag i mål. Jag hade då tappat 24 kg. Den resan är värd allt! Men det bästa är ändå att jag lyckats förändra min livsstil, på mitt sätt, med de värdefulla knepen boken tillhandahåller. Jag kan nu konstatera att jag under en längre tid också hållit min målvikt, det är inte längre fråga om någon jojo-bantning. Målet har kommit för att stanna. Jag skulle vilja utdela priset ”Årets bok” till 66 day challenge, för så viktig har den varit för mig. Slutligen är mitt råd till alla därute, ni som kanske precis som jag kämpat med övervikt i många år, att ta sig an 66-day challenge. Du kommer inte att ångra dig den dagen du står vid mållinjen. Det är värt allt!”

Det som är så bra med denna kurs och bok är att det är en långsiktig plan men samtidigt så effektiv så att mina kunder tappar i vikt konstant när de följer de olika kostplanerna och det är viktigt för motivationen! Den största berömmen får jag av mina val av recept och att det är sådan matglädje under dessa 66 dagar!

I veckan såg jag detta inlägg på Facebook och jag vill verkligen dela denna text och bild med er. Jag blev så rörd och glad när jag läste orden från Katarina, 50 år och det blir tydligt hur viktigt det är att ha en “egen hälsoplan” i dessa coronatider när vi jobbar hemifrån och vistas mycket inne.

“66 dagar senare: värken i axlar och höfter är borta; blodsockret ligger stabilt över dagen; jag har förbättrat min kondition och utökat mina dagliga promenader med det dubbla. Och framförallt har jag minskat risken för allvarliga komplikationer om jag skulle bli coronasjuk – oron för detta var den utlösande faktorn som fick mig att ta tag i min ohälsosamma vikt. Men jag trodde aldrig när jag bläddrade i boken när jag handlade på Ica Maxi att viktresan skulle ta en sådan fart på två månader. Jag skulle varit glad och nöjd om jag tappade 5-7 kilo men vågen visar nu på minus 19 kg! Jag har en bit kvar innan jag landar på en ny grundvikt, och den största utmaningen ligger sedan framför mig: att få vikten att stabiliseras.
Tack Ulrika Davidsson för en fantastiskt bra bok!”

Jag är fylld av energi och glädje att få coacha andra människor som vill göra en hälsoförändring som behöver mycket stöd och motivation av mig men även av andra deltagare i gruppen under dessa 66 dagar.

66 day challenge är en effektiv kurs för dig som vill ha någon att ”hålla i handen”. Det tar 66 dagar att bli av med dåliga vanor och det är detta vi tillsammans ska arbeta med. I den här kursen får du prova olika dieter med goda recept som gör din vardag enklare. Det hjälper dig även att bryta dåliga vanor.

En vana skapas på ca 66 dagar enligt en vetenskaplig studie som publicerades i European Journal of Social Psychology. Det var Philippa Lally och hennes kollegor som tog fram denna forskning. Att skapa nya vanor kräver disciplin, att du har roligt och att du har mål som känns realistiska. Oavsett din tidigare erfarenhet av kostschema eller träning så kommer du genom övningarna i den här kursen att kunna uppnå just dina mål – så länge du har motovationen. Det bästa av allt är att när du är klar med 66 day challenge har du skapa dig nya, hälsosamma vanor och gjort dig kvitt de dåliga!

Denna höst kan bli “Din höst” där du satsar och prioriterar dig själv mer! Läs mer om onlinekursen här.

Hälsningar Ulrika