Den 22 oktober tog jag ett beslut att ta upp min träning igen och nu 6 veckor senare känner jag en enorm skillnad på min kondition och styrka! Jag minns den första joggingturen… jag orkade bara jogga 5 minuter, sen var jag tvungen att gå 5 minuter och sen tvinga mig att öka takten och det var så jobbigt och tråkigt att inse att jag har försummat min kondition. Kondition är verkligen en färskvara!

Jag har sedan dess motiverat mig själv att träna på olika sätt och många pass har det blivit. Startskottet blev hälsoresan till Mallorca, sedan jogging/promenadrundor hemma i Sollentuna samt att jag har börjat gå på SATS och träna olika pass.

Sedan hade jag turen att åka på en hälsoresa till i november och då blev det massor med träning under en vecka som också gav resultat.

Nu efter 6 veckor så joggar jag 5 km med lätta steg, känner mig otroligt mycket starkare och har tappat i vikt. Jag har ingen våg hemma men i går när jag skulle sätta på mig en klänning så satt den löst och då insåg jag att jag måste ha gått ner en storlek och det är ungefär 5 kg.

Känner ni igen er i detta? Vill ni göra en förändring? Mitt råd är att göra som jag, börja med promenader och öka successivt tempot. Träning ger resultat och det är viktigt för motivationen. Ge dig själv mer tid att göra den förändring du vill och sätt upp ett rimligt mål. Prova en 30 dagars challange och bestäm dig för att röra på dig 30 minuter per dag. Så svårt är det inte! Hälsningar Ulrika