Mycket tid nu lägger jag på samtal med mina kunder som behöver gå ner 20 kg eller mer. Det är så roligt att få ses regelbundet över zoomsamtal med personer över hela Sverige och det är en stor hjälp för att lyckas nå ett mål. Jag har själv vägt 30 kg för mycket och förstår verkligen situationen och jobbet att förändra sitt beteende och att följa en kostplan och att nå sitt mål.

Den nya livsstilen med Corona har varit utmanande för många och behovet av hjälp nu är stort. Därför har jag lagt en del annat jobb åt sidan och lägger nu tid att motivera, inspirera och coacha de som behöver min hjälp och det fungerar verkligen. Det är dessutom väldigt roligt och ger mig energi att hjälpa andra. Under hösten har jag varit ett stöd för många och nu i januari är det så många som har bokat sig på onlinekursen. Under 18 veckor finns jag som ett stöd och vi pratar mellan 20-30 min var tredje vecka. Det ger resultat!

Ylva som bor i Tibro startade i september och 11 veckor senare har hon tappat 20 kg och har fått tillbaka såväl energi som kontroll. Nu jobbar hon mot att gå ner ytterligare 15 kg och det ska vi klara tillsammans under januari, februari och mars.

En övervikt blir inte till på några månader utan alla jag pratar med har haft en övervikt länge, ofta 10 år och mer. När jag nu kan förändra denna situation på 4-6 månader så är det fantastiskt att få följa med under mina kunders resa till ett hälsosammare liv.

Jag är övertygad om att MOTIVATION är det viktigaste och att verkligen VILJA. När vi tillsammans sätter upp delmål på vägen så kommer STYRKAN och KARAKTÄREN inifrån och det går lättare. Det som också är viktigt är att man får RESULTAT och framför allt att det går snabbt i början. Då kommer motivationen att bestå och känslan i kroppen och hjärnan när man LYCKAS är så viktig. Därför har jag specialkomponerat denna kurs så att man går ner snabbt i början, ca: 10 kg på 4 veckor för att sedan fortsätta gå ner ca 1 kg per vecka. Facebookgruppen man tillhör är fantastisk och det är väldigt bra att samla alla kunder som vill gå ner 20 kg eller mer i en grupp för de har alla samma mål och kan stötta varandra.

Funderar du på att lägga våren att göra en förändring, låt mig hjälpa dig. Du kommer inte att ångra detta. Så förspänt med klara kostscheman som ger snabba och hållbara resultat, lättlagade recept med mycket matglädje och praktiska inköpslistor så det är lätt att planera samt personlig coachning av mig – det ger dig möjligheten att förändra din hälsa.

Läs mer om 20 kg klubben här:

Hälsningar Ulrika