Tillbaka till menyerna

V49

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 426 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 426 Kcal

      Lax med grönsakshack och fetaost

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1034 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 426 Kcal

      Lax med grönsakshack och fetaost

    • Middag - 608 Kcal

      Köttfärspanna med halloumiost

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 295 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 295 Kcal

      Torsk med ugnsrostade grönsaker

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 15.1 gram

Fett: 38.7 gram

Protein: 47.9 gram

Energi: 584.8 kcal

  • Tisdag middag 426 Kcal

    Lax med grönsakshack och fetaost

    Snabblagad måltid som innehåller lax med grönsakshack och fetaost till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 11 gram

    Fett: 31 gram

    Protein: 28 gram

    Energi: 426 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 dl dl fänkål
    • 1 dl dl squash
    • 1 dl hackad paprika
    • 1 msk msk gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 50 g fetaost
    • 50 g Soltorkade cocktailtomater i olja
    • 2 st salladsblad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 grader.
    • Dela laxfilén i 2 bitar och lägg på en ugnsplåt. Strö på salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn alla grönsaker hastigt. Krydda med salt, peppar och örtagårdskrydda.
    • Lägg grönsakerna över laxen och smula över fetaost och soltorkade tomater.
    • Gratinera i ugnen i ca 15-20 min. Servera med grönsallad.
  • Onsdag lunch 426 Kcal

    Lax med grönsakshack och fetaost

    Snabblagad måltid som innehåller lax med grönsakshack och fetaost till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 11 gram

    Fett: 31 gram

    Protein: 28 gram

    Energi: 426 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 dl dl fänkål
    • 1 dl dl squash
    • 1 dl hackad paprika
    • 1 msk msk gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 50 g fetaost
    • 50 g Soltorkade cocktailtomater i olja
    • 2 st salladsblad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 grader.
    • Dela laxfilén i 2 bitar och lägg på en ugnsplåt. Strö på salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn alla grönsaker hastigt. Krydda med salt, peppar och örtagårdskrydda.
    • Lägg grönsakerna över laxen och smula över fetaost och soltorkade tomater.
    • Gratinera i ugnen i ca 15-20 min. Servera med grönsallad.

    Onsdag middag 608 Kcal

    Köttfärspanna med halloumiost

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 43 gram

    Protein: 46 gram

    Energi: 608 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 50 g halloumi
    • 0.5 st squash
    • 1 tsk olivolja
    • 0.25 st gul lök
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 150 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 tsk torkade örter
    • 1 msk röd pesto
    Tillbehör
    • 0 g ruccola
    • 4 st cocktailtomater i olika färger
    • 2 st svarta oliver

    Gör så här

    • Skär osten i bitar och squash i skivor.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn ost och squash några minuter tills den får färg.
    • Lägg upp osten på en tallrik.
    • Skala och finhacka lök och vitlök.
    • Hetta upp stekpannan på nytt och bryn färs, lök, vitlök i några minuter.
    • Strö på salt, peppar och örter.
    • Lägg ner osten och blanda om.
    • Servera med ruccolasallad, skivade tomater och oliver.
    • Toppa med röd pesto.
  • Torsdag middag 295 Kcal

    Torsk med ugnsrostade grönsaker

    En trevlig tallrik med torskfilé och ugnsrostade grönsaker till, toppa med pinjenötter!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 41 gram

    Energi: 295 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 440 g torskrygg
    • 0.5 st squash
    • 0.5 st rödlök
    • 0.5 st orange paprika
    • 100 g haricot verts
    • 100 g körsbärstomater
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk pinjenötter
    • 1 msk finhackad basilika

    Gör så här

    • Tina fisken.
    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skär squash, rödlök och paprika i mindre bitar.
    • Dela haricot verts.
    • Lägg alla grönsaker i en ugnsform och häll över olivolja.
    • Strö på salt, peppar och örtagårdskrydda.
    • Salt och peppra fisken och lägg över grönsakerna.
    • Toppa med pinjenötter.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Lägg på färsk basilika och servera.
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 500 g laxfilé
  • 150 g nötfärs
  • 440 g torskrygg
Kryddor/smaksättare
  • salt och svartpeppar
  • 2 tsk örtagårdskrydda
  • torkade örter
  • 1 msk röd pesto
  • 1 msk finhackad basilika
Frukt/grönt
  • 2 dl dl fänkål
  • 2 dl dl squash
  • 2 dl hackad paprika
  • 2 msk msk gul lök
  • 4 st salladsblad
  • 1 st squash
  • 0.5 klyfta vitlök
  • ruccola
  • 4 st cocktailtomater i olika färger
  • 0.5 st rödlök
  • 0.5 st orange paprika
  • 100 g haricot verts
  • 100 g körsbärstomater
Torrvaror
  • 3 tsk olivolja
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 msk pinjenötter
Mejeri
  • 100 g fetaost
  • 50 g halloumi
Övrigt
  • 100 g Soltorkade cocktailtomater i olja
  • 2 st svarta oliver
  • 0.25 st gul lök

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!