Gör så här
- Sätt ugnen på 150 grader. Lägg pajskalet i en pajform med bakplåtspapper. Nagga botten och förgrädda i 10 minuter.
- Höj värmen till 200 grader. Skala och finhacka lök och riv vitlöken fint. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn färs, lök och vitlök.
- Strö på salt, peppar och örtagårdskrydda.
- Tillsätt ajvar relish.
- kär alla grönsaker i mindre bitar och stek i olivolja någon minut.
- Fördela köttfärsen i pajskalet och strö över lite färsk oregano.
- Lägg över grönsakerna och smula fetaosten över.
- Lägg på strimlad rödlök.
- Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, salt och peppar och häll blandningen över pajen.
- Strö över lite örtagårdskrydda och grädda 25 minuter i ugnen.
- Servera med rucolasallad.