Tillbaka till menyerna

Testmeny

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 734 Kcal

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 16.8 gram

Fett: 57.6 gram

Protein: 42.1 gram

Energi: 733.8 kcal

  • Måndag frukost 253 Kcal

    Yoghurt med Crunchy Keto Müsli och bär

    Starta dagen med en god frukost!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 7 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 253 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 0.5 dl Crunchy Keto Müsli (receptbanken)
    • 0.25 dl blåbär
    • 4 st hallon

    Gör så här

    • Lägg yoghurt i en skål.
    • Toppa med müsli och färska bär.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 0.5 dl Crunchy Keto Müsli (receptbanken)
    • 0.25 dl blåbär
    • 4 st hallon

    Måndag middag 481 Kcal

    Kaprisbiffar med stekta champinjoner

    Lammfärsbiffar med lite kapris i. Dessa biffar serveras med stekta champinjoner, sallad, lök och rå äggula!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 37 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 481 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g lammfärs
    • 2 msk senap
    • 3 msk kapris
    • 2 msk bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk smör
    • 100 g champinjon
    • 1 st rödlök
    • 1 tsk olivolja
    • 75 g rucola
    • 2 st äggula

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 grader.
    • Blanda färsen med senap, kapris, persilja, salt och svartpeppar.
    • Forma till biffar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna i några minuter.
    • Ställ in i ugnen och låt steka klart i ytterligare 10 minuter. 
    • Skiva champinjonerna och röd lök och stek i lite olivolja.
    • Strö på salt och peppar.
    • Lägg upp biffarna på en bädd av ruccola och servera med champinjoner, lök och rå äggula. 

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g lammfärs
    • 2 msk senap
    • 3 msk kapris
    • 2 msk bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk smör
    • 100 g champinjon
    • 1 st rödlök
    • 1 tsk olivolja
    • 75 g rucola
    • 2 st äggula
Mejeri
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 msk smör
Frukt/grönt
  • 0.25 dl blåbär
  • 4 st hallon
  • 100 g champinjon
  • 1 st rödlök
  • 75 g rucola
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 300 g lammfärs
  • 2 st äggula
Övrigt
  • 2 msk senap
  • 3 msk kapris
Kryddor/smaksättare
  • 2 msk bladpersilja
Torrvaror
  • 1 tsk olivolja

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!

Om cookies

Vi använder cookies för att du ska få så bra funktion och så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats. Du kan alltid ändra dina inställningar. Genom att acceptera godkänner du användning av cookies på denna webbplats. Om du inte accepterar användning av grundläggande cookies kan det hända att webbplatsen inte fungerar som den var tänkt att fungera.

En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av webbplatsen. Läs gärna mer om vår Integritetspolicy.