Tillbaka till menyerna

test

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag - 957 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 383 Kcal

      Kyckling Pad thai med wokgrönsaker

    • Middag - 574 Kcal

      Stekt lax med jordgubbs- och mozzarellasallad

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 31.3 gram

Fett: 52.6 gram

Protein: 86.7 gram

Energi: 956.6 kcal

  • Måndag lunch 383 Kcal

    Kyckling Pad thai med wokgrönsaker

    En klassisk thailändsk rätt, den här gången utan nudlar. Spara tid genom att köpa färdig padthai-sås!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 15 gram

    Protein: 47 gram

    Energi: 383 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 700 g kycklingfilé
    • 3 tsk rapsolja
    • 200 g frysta wokgrönsaker
    • 1 st ägg
    • 0.25 st vitkål
    • 1 förp pad thaisås
    • 60 g jordnötter
    • 1 st lime
    • 1 st salladslök

    Gör så här

    • Strimla kycklingfiléerna i bitar och salta och peppra.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingbitarna tills de får färg.
    • Lägg upp kycklingen på ett fat.
    • Woka grönsakerna i ett par minuter och knäck i ägget i mitten av pannan.
    • Strö på lite salt och låt ägget stelna.
    • Blanda ihop grönsakerna och ägget och tillsätt kycklingbitarna igen.
    • Strimla vitkålen och stek ytterligare någon minut.
    • Häll på pad thaisåsen och blanda.
    • Grovhacka jordnötterna och torrosta dem i en stekpanna tills de får färg.
    • Skär limen i klyftor.
    • Fördela kycklingwoken på tallrikar och servera med jordnötter, limeklyftor och salladslök.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 700 g kycklingfilé
    • 3 tsk rapsolja
    • 200 g frysta wokgrönsaker
    • 1 st ägg
    • 0.25 st vitkål
    • 1 förp pad thaisås
    • 60 g jordnötter
    • 1 st lime
    • 1 st salladslök

    Måndag middag 574 Kcal

    Stekt lax med jordgubbs- och mozzarellasallad

    En ljuvligt god och hälsosam middag/lunch - stekt lax med en somrig sallad! Passar utmärkt att bjuda dina gäster på under en sommarkväll!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 38 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 574 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    Jordgubbs- och mozzarellasallad
    • 100 g jordgubbar (färska)
    • 125 g mozzarella
    • 0.5 dl färsk mynta
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 msk solrosfrön
    • 1 tsk flytande honung
    • 2 st salladsblad
    • 0.5 st apelsin

    Gör så här

    • Skär jordgubbar i mindre bitar och lägg i en skål.
    • Skär mozzarella i mindre bitar och blanda ner i skålen tillsammans med mynta, olja, salt och peppar.
    • Strö på salt och peppar på laxen och stek fisken i smör runt om, ca 3-4 minuter per sida.
    • Lägg ett salladsblad på en tallrik och lägg upp fisken.
    • Fördela jordgubbs- och mozzarellasalladen över. Rosta solrosfrön i en torr stekpanna någon minut. Häll på en gnutta honung och strö på lite salt.
    • Toppa tallriken med solroskärnor och dekorera med apelsinklyfta.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    Jordgubbs- och mozzarellasallad
    • 100 g jordgubbar (färska)
    • 125 g mozzarella
    • 0.5 dl färsk mynta
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 msk solrosfrön
    • 1 tsk flytande honung
    • 2 st salladsblad
    • 0.5 st apelsin
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 700 g kycklingfilé
  • 1 st ägg
  • 300 g laxfilé
Torrvaror
  • 3 tsk rapsolja
  • 60 g jordnötter
  • 1 tsk olivolja
  • 3 msk solrosfrön
  • 1 tsk flytande honung
Frukt/grönt
  • 200 g frysta wokgrönsaker
  • 0.25 st vitkål
  • 1 st lime
  • 1 st salladslök
  • 100 g jordgubbar (färska)
  • 2 st salladsblad
  • 0.5 st apelsin
Kryddor/smaksättare
  • 1 förp pad thaisås
  • 0.5 dl färsk mynta
Mejeri
  • 1 tsk smör
  • 125 g mozzarella

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!