Tillbaka till menyerna

Test

  • Måndag - 464 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert - 464 Kcal

      Glutenfri hallon- och rabarberpaj – 8 portioner

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: -18.4 gram

Fett: 34.1 gram

Protein: 9.8 gram

Energi: 464 kcal

  • Måndag dessert 464 Kcal

    Glutenfri hallon- och rabarberpaj – 8 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: -18 gram

    Fett: 34 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 464 kcal

    Ingredienser

    8 portioner

    Innehåll
    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    • 2.5 dl Hallon (frysta)
    • 7 st rabarberstänger
    • 1 msk msk smör
    • 0.5 dl sukrin gold
    Smuldeg
    • 125 g smör
    • 2 dl mandelmjöl
    • 1 dl sukrin gold
    • 2 dl havregryn
    Topping
    • 50 g mandelspån
    Tillbehör
    • 4 dl vaniljsås

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader. Bred ut pajskalet i en pajform. Häll på frusna hallon.
    • Skala rabarber och skär i skivor. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn rabarber tillsammans med sukrin gold i några minuter. Häll rabarber över hallonen.
    • Blanda alla ingredienser till smuldegen i en skål och smula över pajen.
    • Toppa med mandelspån och sätt in i ugnen i ca 20 minuter. Servera med vaniljsås.
Övrigt
  • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
  • 2.5 dl Hallon (frysta)
Frukt/grönt
  • 7 st rabarberstänger
Mejeri
  • 1 msk msk smör
  • 125 g smör
  • 4 dl vaniljsås
Torrvaror
  • 1.5 dl sukrin gold
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 dl havregryn
  • 50 g mandelspån

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!