Tillbaka till menyerna

Test

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 614 Kcal

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 41 gram

Fett: 42 gram

Protein: 15.3 gram

Energi: 614.4 kcal

  • Måndag frukost 150 Kcal

    Rostad frömüsli

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 8 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 150 kcal

    Ingredienser

    20 portioner

    • 5 dl havrekärnor
    • 2 dl pumpafrön
    • 2 dl solrosfrön
    • 4 msk mandel
    • 5 tsk flytande honung
    • 2.5 tsk kanel

    Gör så här

    • Grovhacka mandeln. Rosta havre, pumpa, solros och mandel i en torr panna i några minuter.
    • Häll på honung och strö på kanel.
    • Låt rosta ytterligare någon minut och häll upp müslin i en skål med lock.

    Ingredienser

    20 portioner

    • 5 dl havrekärnor
    • 2 dl pumpafrön
    • 2 dl solrosfrön
    • 4 msk mandel
    • 5 tsk flytande honung
    • 2.5 tsk kanel

    Måndag dessert 464 Kcal

    Glutenfri hallon- och rabarberpaj

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 28 gram

    Fett: 34 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 464 kcal

    Ingredienser

    8 portioner

    Innehåll
    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    • 2.5 dl hallon (frysta)
    • 7 st rabarberstänger
    • 1 msk smör
    • 0.5 dl sukrin gold
    Smuldeg
    • 125 g smör
    • 2 dl mandelmjöl
    • 1 dl sukrin gold
    • 2 dl havregryn
    Topping
    • 50 g mandelspån
    Tillbehör
    • 4 dl vaniljsås

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader. Bred ut pajskalet i en pajform. Häll på frusna hallon.
    • Skala rabarber och skär i skivor. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn rabarber tillsammans med sukrin gold i några minuter. Häll rabarber över hallonen.
    • Blanda alla ingredienser till smuldegen i en skål och smula över pajen.
    • Toppa med mandelspån och sätt in i ugnen i ca 20 minuter. Servera med vaniljsås.

    Ingredienser

    8 portioner

    Innehåll
    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    • 2.5 dl hallon (frysta)
    • 7 st rabarberstänger
    • 1 msk smör
    • 0.5 dl sukrin gold
    Smuldeg
    • 125 g smör
    • 2 dl mandelmjöl
    • 1 dl sukrin gold
    • 2 dl havregryn
    Topping
    • 50 g mandelspån
    Tillbehör
    • 4 dl vaniljsås
Torrvaror
  • 5 dl havrekärnor
  • 2 dl pumpafrön
  • 2 dl solrosfrön
  • 4 msk mandel
  • 5 tsk flytande honung
  • 1.5 dl sukrin gold
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 dl havregryn
  • 50 g mandelspån
Kryddor/smaksättare
  • 2.5 tsk kanel
Övrigt
  • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
Frukt/grönt
  • 2.5 dl hallon (frysta)
  • 7 st rabarberstänger
Mejeri
  • 126 msk smör
  • 4 dl vaniljsås

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!

Om cookies

Vi använder cookies för att du ska få så bra funktion och så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats. Du kan alltid ändra dina inställningar. Genom att acceptera godkänner du användning av cookies på denna webbplats. Om du inte accepterar användning av grundläggande cookies kan det hända att webbplatsen inte fungerar som den var tänkt att fungera.

En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av webbplatsen. Läs gärna mer om vår Integritetspolicy.