Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg ströbröd i en skål och häll på grädde och mjölk.
- Skala och finhacka lök.
- Blanda ner lök, färs, vitlök, ägg, salt, peppar och örtagårdskrydda.
- Forma till en limpa och lägg på en smord plåt.
- Tryck ner tomater.
- Skär osten i kuber och tryck ner lite.
- Strö på örtagårdskrydda.
- Smält smöret och blanda med ketjap manis.
- Pensla över köttfärslimpan och sätt in i ugnen i 40 minuter.
- Gör under tiden kantarellsåsen genom att skära kantarellerna i mindre bitar.
- Skala och finhacka lök.
- Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kantareller och lök i 4-5 minuter.
- Krydda med salt och peppar.
- Häll på grädde och ketjap manis och låt koka ihop 5 minuter.
- Skär upp köttfärslimpan och servera med kantarellsås och en god sallad.