Vinnarna i tävlingen: “Motivationstips” har nu blivit utsedda och kontaktade via mail. De vinnande bidragen är:

1:a pris – Janika Aho

Det bästa tipset jag har är planera! Genom att planera vad man ska äta och när man ska ta den där promenaden, löpturen eller gympasset är det lättare att hålla sig till det hälsosamma livet. Det blir lätt att man tar något ur frysen om man inte orkar åka och handla, eller att man hoppar överträningen eftersom man inte har bestämt att man skall göra det. Storhandla och skrivlistor, det kommer att underlätta massor!

Pris: En personligt kostprogram tillsammans med Ulrika

2:a pris- Jessica Hellström

Mitt bästa tips är att göra en förändring tillsammans med sin sambo eller kompis, mycket lättare att ha någon som stöttar och motiverar en när det känns tungt! Har man bara kommit i gång med en hälsosam livsstil så är det mycket lättare att fortsätta, speciellt när man ser resultat, att peppa varandra är guld värt!

Pris: 3 valfria böcker ur Ulrikas bokserie

3:e pris – Emmie Börjesson

Försöka att inte stressa. Ta situationen som den är. Ta motgångar med en klackspark.  Ät hälsosamt. När du ser den där bullen i affären, gå rakt förbi den mot fruktavdelningen och unna dig en härlig fruktsallad med youghurt. Man behöver inte jogga flera kilometer varje dag. Ta en mysig kvälls promenad när du känner för det. Njut av livet, stressa inte igenom det.

Pris: 1 valfri bok ur Ulrikas bokserie

Stort grattis till vinnarna och tack till alla er som deltagit!