ulrikaJag kör en detox just nu och använder som vanligt Pure Cleanse och Organic Triple Fiber från Renewlife som jag tycker är den bästa detoxprodukten som säljs i Sverige. Jag har varit och besökt såväl fabriken och kontoret samt träffat Brenda Watson som har skrivit många böcker om näringslära i USA.

Jag ser detta på mitt hår, min klara ögon, min hy och min kropp och jag älskar att göra en detox 2-3 ggr per år. Det är så härlig mat man äter och man mår verkligen super!

 

detoxJag tar två örtkapslar på morgonen (sätter verkligen fart på magen…), äter en vegetarisk detoxkost och dricker smoothies under dagen kombinerat med örtteer. Jag dricker också kaffe för jag kan helt enkelt inte vara utan det…Innan jag lägger mig tar jag två örtkapslar till. I mina smoothies blandar jag ner Organic Triple Fiber – dels för mättnad och dels för att den produkten fungerar som en “städerska” i tarmen.

Vill du vinna ett detoxpaket från Renewlife? Värde: minst 570 kr… Maila mig på ulrika.davidsson@dietshop.se och berätta varför just du är värd detta och behöver en detoxkur! En vinnare dras på söndag den 13 sept!

Hälsningar Ulrika