Helgen  gått i en rasande fart och jag har njutit av värmen och solen!

I lördags var det kalas för Emmy som fyllde 25 år och jag lagade bulgursallad och röror. Det är en himla trevlig bufférätt faktiskt och många gillar just bulgur. Jag köper alltid den grova sorten och kokar ett par förpackningar. Häller av bulguren och lägger upp på ett stort fat innan jag smaksätter den. En favorit är att använda soltorkade tomater och ajvar som bas och sedan blandar jag i persilja, basilika, oliver, färska tomater och lite rucola och sedan är det klart! Ett plus är att denna sallad kan man förbereda dagen innan också…:)

I går var jag ute på min första golfrunda med Carin på Sollentuna golfklubb i strålande väder. Gick väl inte så lysande bra men det var skönt att vara ute och jag hade mycket trevligt sällskap! Valborgskvällen spenderade vi i Tegelhagen med traditionellt valborgsmässofirande – så mysigt!

Jag vann en stor chokladkartong…!