Det finns några platser kvar på resan till La Pared på Fuerteventura – knip de sista platserna här och häng med och träna och lär dig leva hälsosamt den 13 – 20 november!

pared

Träna på stranden, inspireras av våra föreläsare och kom hem fylld av ny energi. Vi kommer att bo på hotellet La Pared som är ett riktigt paradis för den aktiva. Runt om hotellet finns perfekta förhållanden för vandring, cykling eller varför inte prova surfa då hotellet ligger precis vid en av öns populäraste surfstränder. Här du får uppleva en härlig vecka med ett fullspäckat träningsschema framtaget just för dig!

Jag följer med och ska föreläsa om hälsa och inspirera alla deltagarna hela veckan att äta rätt och må bättre!

la-pared--powered-by-playitas-40418395-1501672758-ImageGalleryLightbox

Vässa på löptekniken med träningsprofilen och populära bloggaren Terese Alvén, som har massor av erfarenhet av maratonlöpning i bagaget. Med Terese får du även lekfulla tränings- och aerobicspass.

Träningsprofilen Olga Rönnberg, som blev känd som tuff tränare i tv-programmet ”Biggest Loser”. Olga är PT med egna företaget MammaFitness som har fokus på att få ordning på mammakroppen – det vill säga stärka ”core”, kroppens mittparti, inifrån och ut. Superbra och viktig träning för alla.

Med Tanja Fylking testar vi nya och trendiga träningsformer så som hennes nya koncept Fab40+.

Du kommer få många inspirerande föreläsningar, träningspass och workshops av våra fantastiska instruktörer och profiler som kommer att följa med på resan. Det kommer bli en resa du kan leva på länge!