Niki började Ulrikas Kickstart Steg 1 tillsammans med sina kollegor på Destination Gotland. De var en grupp på ca 50 personer som startade samtidigt.

Hon tycker att det varit toppen på alla sätt och vis att ”tävla” mot sina arbetskamrater. De har haft ett otroligt stöd av varandra och det har också motiverat  henne att vilja fortsätta och inte hoppa av när det känts tufft. I början kände hon sig trött och energilös men det gick över efter första veckan.Det enklaste och bästa med kursen har varit de färdiga inköpslistorna, och att följa recepten och menyplanerna. Hon tycker även att det har varit toppen med en sluten grupp som kan hjälpa och peppa varandra och att det varit otroligt givande att höra de andra deltagarnas utmaningar och lösningar på problemen men också att man fått feedback på direkten.

Den största utmaningen för Niki var att sluta upp med att stoppa mat i munnen hela tiden. Under dessa veckor har Niki gått ner 11,4 kg och hon tycker att det  gått jättebra och att det varit över all förväntan.

Hennes mål var att gå ner 10 kg och det  har nu uppnått. Hon har nu valt att fortsätta med  Steg 2 och hennes  mål är att gå ner ytterligare 10 kg.

Nikis största hälsovinst är  att hon har slutat med gluten och socker. Hennes mage är mycket bättre, hon sover bättre men framför allt så har hon slutat att småäta.

Nikis  tips till framtida deltagare –  ”Tveka inte. Börja nu med ditt nya liv!”

Niki före efter