I januari gav jag mig själv en nyårspresent – en PT som skulle hjälpa mig att bli starkare, framförallt överkropp och en starkare bål och rygg. Det är träningsformer som jag har svårt att motivera mig själv att träna. Ofta väljer jag en träning som jag gillar och är bra på dvs spinning, löpning och kondition så därför behövde jag en “piska” för att komma vidare.

Jag började med min PT – Maria som jobbar på SATS i Sollentuna den 2 januari och har nu genomfört 10 pass med henne och nu känner jag verkligen vilken bra investering detta var för mig. På dessa 6 veckor har jag fått en bättre styrka, lärt mig bra övningar på gymmet och tycker dessutom att det har blivit roligt att styrketräna! Nu har jag 15 PT pass kvar och det ska bli spännande att se vilket resultat jag kommer att få. Hade jag haft någon kompis som jag kunde träna med eller få hjälp av hade det varit lysande men nu hade jag inte det och fick istället anlita ett proffs. Har du någon som du kan sätta ett mål med och börja träna tillsammans med?

Det är aldrig försent att börja och det är roligt att utmana sig själv ibland. Nu ska jag kicka igång denna måndag med ett cykelpass med Maria!

Ha en fin måndag och en härlig start på veckan!

Hälsningar Ulrika