“Min resa med Ulrika Davidsson började januari 2016. Hittade ett reportage i tidningen Tara som jag testade, det var en turbo på två veckor.

Fastnade direkt för konceptet, att få menyplan och recept och dessutom inköpslista, kan det bli bättre. Jag vägde då 130 kg! Jag visste att jag vägde för mycket, men inte så mycket. Det blev en ordentlig chock att inse hur mycket jag gick omkring med och hur långt jag hade låtit det gå.

Efter de två veckorna så köpte jag några fler kurser av Ulrika och till sommaren 2016 hade jag gått ner 30 kg, lätt som en plätt. Det var verkligen så, lätt som en plätt och jag ställde mig frågan många gånger, varför har jag inte gjort detta tidigare.

God mat hela tiden, små efterrätter till helgen som förgyller, helt perfekt! MEN säg den framgång som inte har någon form av motgång, eller kalla det bakslag.  Mitt mål var enda från första början att jag skulle ta bort 50 kg, jag ville ner till 80 kg.

Träning och mat funkade super, men sedan kom mitt bakslag. En dålig ursäkt faktiskt men ryggen pajade. Fick träningsstopp, gick på behandlingar, ingen visste vad som var fel. Blev inte bättre och sakta men säkert så släppte jag på mathållningen, den som jag lärt mig att äta efter och som jag mådde så bra av. Efter remiss till röntgen fick jag veta att jag hade förslitningar i kotor, artros och ja, det var något mer men jag slutade lyssna efter artros.

Mitt bakslag resulterade i en viktökning på 16,5 kg, vad jag ångrade mig. Den enda jag lurade var mig själv, ingen annan. Jag ställde mig inte på vågen!
MEN, jag är väl inte sämre än att jag kan ta tag i mig igen, inte skulle jag tillbaka till att väga 130 kg!

I januari i år köpte jag och min man 66 days challenge, jag har nu gått ner mina 16,5 kg + 3 till. Nu minsann ska jag ner till 80 kg. Jag mår bra, jag har upptäckt hur mycket smidigare jag är, jag orkar mer.

Bara känslan av att vara nere under 100 kg, idag var det nära till gråten när jag ställde mig på vågen och den visade 97 kg. Då är det mer verkligt, jag har klivit över tröskeln på 100.

Jag vet att det jag behöver är kontroll, fullständig kontroll. Jag har skrivit ut alla recept under tiden jag gått Ulrikas kurser, de sitter i en pärm. Den använder jag mig av, sätter ihop egna veckor, plockar godbitar. Fuskar, ja det händer att jag gör, en dag, sedan måste jag bryta det direkt, annars faller jag i gropen igen.”

 

Stort grattis säger vi till Sussie, vi beundrar din vilja och styrka att förändra din livsstil!

 

Vill du också prova onlinekursen som Sussie har gått?