Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på någon av mina kurser? Eftersom samtliga av mina kurser innehåller kostrådgivning och coachning går det hur bra som helst att utnyttja dina friskvårdspengar hos mig.

För att leva ett hälsosamt liv är det lika självklart att äta en sund och god kost som det är att träna hårt på gymmet. Trots detta är det inte givet att man har koll på att man kan bränna friskvårdsbidraget på kostrådgivning. I mina kurser fokuserar jag alltid på balansen mellan hälsa och viktnedgång. Jag vill att du ska kunna leva gott och äta gott, utan att kompromissa med dina viktmål.  Oavsett om du vill gå ner några kilo i vikt eller testa att äta mer vegetariskt så hjälper jag dig att uppnå dina mål. Testa till exempel min 66 day challenge om ditt mål för 2020 är att bli av med några onödiga kilon. Om nyårslöftet var att äta mer vegetariskt så passar min kurs Vego 4 veckor perfekt för att komma igång.

Nytt år, nya möjligheter! Varför inte spendera dina friskvårdspengar på en av mina kurser som ger dig en hälsosam start på 2020.

 

Men hur gör man då?

Alternativ 1. Företaget du jobbar på kan ansluta sig till Actiway eller Wellnet, två onlinesystem för just friskvårdsbidrag, där alla mina kurser finns upplagda. Du gör ditt köp på någon av hemsidorna och sen är du redo att köra!

Alternativ 2. Om din arbetsgivare accepterar att du köper din kurs direkt på min hemsida så kan du också välja att göra det. Om du väljer detta alternativ är det viktigt att du ber oss om ett kvitto på ditt köp. Det vanligaste är att din arbetsgivare vill att kvittot innehåller ditt fullständiga personnummer, hur länge kursen pågår samt att ordet kostrådgivning nämns. Men oroa dig inte, detta fixar vi! Mejla till info@ulrikadavidsson.se så hjälper vi dig.