I går kom vi till Oslo och besökte en kär gammal väninna till mig! Vi fick en väldigt god middag med rostbiff, rostade grönsaker och gott vin – en härlig kväll med samtal om hälsa, livet och en massa minnen från förr.

Lisbeth och jag Lisbeth och Ebba

Lisbeth Kött och grönsaker

IMG_1124 Ulrikas böcker

Lisbeth har nästan alla mina böcker i bokhyllan i köket! Det känns ju bra,,,,

IMG_1131I dag har jag medverkat på NRK Norge och pratat 5:2 dieten som har blivit väldigt populärt i Norge – väldigt roligt att få sprida hälsa i grannlandet!

Fasta och 5:2 dieten har har blivit väldigt populär här och de ligger 6 månader efter Sverige men nu är det dags för norrmännen att få lite 5:2 feber…

 

IMG_1141 IMG_1135

NRK

Efter radiointervjun besökte vi en tjej som Ann-Britt som jag träffade för 4 år sedan i Oslo när jag var här och promotade detoxboken. Då lunchade vi och jag peppade henne att våga öppna en hälsokostaffär. Ann-Britt gjorde slag i saken och öppnade en väldigt trevlig och personlig butik som fick namnet “Den gode Jord”. I dag stannade vi och besökte henne och det var ett kärt besök!

Din gode jord IMG_1159

Min gode jord