Mood gallerian vinnare!I dag hade jag en träff med kvinnan som hade vunnit en kostrådgivning med mig, min bok, lyxig lunch på Mood Gallerian och 2 timmar med Marie som är personal shopper. Vi hade så trevligt och det visade sig att vi är ganska lika (tycker jag i varje fall…) Mood gallerian är ett fantastiskt ställe med trevliga restauranger, kaféer, butiker och miljö.

Kungsträdgården

Lunch i solenJag promenerade sedan vidare ner till Kungsträdgården och där kan jag lova att det var folk!!! Solen sken och det var nästan 20 grader varmt i solen… Körsbärsträden börjar sättas i blom och jag slog mig ner på uteserveringen och åt en fetaostsallad – Nu är min detoxkur klar och jag var väl värd ett glas rosé till.

Min svärmor Doris som har varit sjuk i flera månader kom och gjorde mig sällskap och jag tror att solen, atmosfären och en god chokladmuffins gjorde henne gott!

 

Doris