IMG_0662 IMG_0715

I helgen var jag inbjuden att föreläsa på norska TARAS läsarhelg i Strömstad! Jag åkte ner i fredags och checkade in på ett jättefint hotellrum på Strömstad Spa. Vädret var strålande och Strömstad visade sig från sin vackraste sida!

Det var så trevlig helg med många möten, b la föreläste den norska prinsessan Märta Louise om av vara född känslig eller sensitiv som det heter på Norska. Vi passade på att byta böcker och det ska bli spännande att läsa hennes och Elisabeths bok.

Jag träffade förstås chefredaktör Torunn och jag hoppas att vi kan göra ett bra samarbete i framtiden så att även Norrmännen ska få ta del av mina Kickstartskurser på norska!

IMG_0743

Jag njöt av hotellets spaavdelning, goda skaldjur i solen och härliga promenader längs havet!

Tack Tara för att jag blev inbjuden till er trevliga läsarhelg och hoppas att vi ses snart igen!

Hälsningar Ulrika

IMG_0732 IMG_0727 IMG_0722

IMG_0713

IMG_0695 IMG_0686 IMG_0666