I går lagade vi mat tillsammans på hälsoresan och det var verkligen roligt! I det lilla köket som vi fick låna på hotellet av ägarinnan Sophia gjorde vi LOW CARB underverk tillsammans!

Vi lagade min favoritsoppa – tomatsoppa med halloumi och egengjord pestotopping till förätt, lammfärsbiffar med 3 såser: salsa romesco, ärtpesto och äppletsatziki och en god paprikasallad.

Vi hade en väldigt trevlig kväll på terassen på hotellet vi bor på. Själv detoxar jag så jag dricker mest juicer men tomatsoppan passade mig ypperligt! Jag ska göra ett ordentligt blogginlägg om min detoxkur snart och berätta hur bra jag faktiskt mår. Just nu är det så mycket annat att skriva om men jag lovar att det kommer snart…Jag har varit 100% strikt i 3 veckor och det är jag ganska stolt för, framför allt när jag är ute och reser och tittar på när alla andra njuter av grekisk mat och dricker vin! Ha det fint hälsar Ulrika