Veckan har börjat tufft med att laga 22 rätter, varav väldigt många vegetariska GI rätter!  Inspirationen har flödat och vi har gjort så god mat! Jag lagade en paj med kikärtsmjöl som jag gillade väldigt mycket. Man använder 100 g smör, 2 1/2 dl kikärtsmjöl till formen, förgräddar och sedan fyller med de grönsaker man har hemma, gör en smet på 3 ägg, lite grädde och mjölk och toppar med riven ost och sedan in i ugnen! Lätt som en plätt!

hundar 151 hundar 155

Sedan har jag provat en ny pasta – fettuccini som är gjord på mungbönor som jag verkligen kan rekommendera. Fast och fin och jättegod. Då gjorde jag en spenatsås till och toppade med mozzarella, pinjenötter och tomater…

hundar 161

Har också provat en ny produkt – Hampaprotein som jag gjorde en god krämig smoothie med: Hampapulver, kokosfett, blåbär, ekobanan, sojayoghurt och vatten – väldigt god och mättande!

hundar 174

I går fick jag också ett nytt namn… Ulrika Lauritzson…Ibland blir det lite tokigt i intervjuer… Jag och Ola var med i ett fint reportage i tidningen “Mitt i” med anledning av vår nya bok.

hundar 175 hundar 176