I morse hade jag en underbar löptur med min vovve – jag såg solen gå upp över Edsviken – vilken morgon!

Jag har lagat med för Hjemmet i Norge som handlar om kost för olika blodgrupper i dag och i går. Vi gjorde 14 rätter och det blev jättebra! En meny med frukost, lunch och middag för varje blodtyp. Vet ni vilken blodgrupp ni har?

Jag gjorde några Raw Food bollar i dag som passar alla blodgrupper och de var väldigt goda. Prova receptet och lägg i frysen. Ta fram till en god kopp te.

Raw Food bollar – 16 stora

250 g mandel

250 g valnötter

15 torkade dadlar

4 msk kakao

1/2-1 dl vatten

Lägg nötter, dadlar och kakao i en matberedare och kör till en smet. Späd med vatten. Forma till bollar och rulla i kokos, sesamfrön eller hackade pistagenötter. Ställ kallt till servering eller lägg in dem i frysen.