Jag njuter för fullt på Mallorca med en lugn och skön julafton tillsammans med familjen och en juldag med långpromenad vid havet! Boostar med D-vitamin från solen och C-vitaminer från de solmogna mandarinerna som dignar i träden och finns att köpa på “Frutterian” i Santa Catalina där jag bor.

När man firar jul utomlands så blir ju allt lite annorlunda men jag älskar det – mycket lugnare och skönare och inga måsten. På julafton satt vi och njöt i solen (ca 20 grader) vid havet och njöt av en Paella och gott Albarinovin… och på kvällen gjorde jag ett litet julbord med julskinka, gravad lax, sill, ägg, köttbullar och prinskorv – precis lagom mycket och gott.

Jag är så himla nöjd att jag har motionerat så mycket under denna vecka och det har blivit över 150 000 steg på 6 dagar… Det är ju ganska mycket. Sedan jag bestämde mig i slutet av oktober att förbättra min kondition och det hänt mycket – jag är i bättre form, blivit av med lite fläsk runt magen och har fått tillbaka lusten att träna. Skönt att avsluta 2017 med denna känsla och att känna sig nöjd.

Nu laddar jag för ett hälsosamt 2018 som jag ser mycket fram emot! Hälsningar Ulrika